Després de mesos molt difícils, arriba el moment de la tornada!

Pensem que l’experiència dels casals d’estiu ens ha preparat i ens ha donat eines per a gestionar i acompanyar als infants en aquesta nova realitat. Estem motivades i us donem la benvinguda al nou curs. Comptem amb un equip preparat, implicat i responsable que, des de ja, està treballant per mantenir l’esplai com a lloc segur per a créixer i gaudir, envoltats dels companys i companyes.

Us presentem la proposta de tallers pel curs 2020-2021 que començaran el 28 de setembre. (Cal un mínim de 8 infants/taller):

 

                                                 PROPOSTA ACTIVITATS

 

Com funcionaran les activitats al Nus durant aquest curs?

Aquesta és la proposta de funcionament:

 • Tal i com vam fer a l’estiu, les activitats quedaran definides per grups de convivència, als que anomenarem “bombolles”, amb un màxim de 10 infants participants. 

 • Cada tarda, a l’arribada a l’esplai, els infants s’agruparan per bombolles, en funció del taller en que participi aquell dia: Ex. bombolla anglès, bombolla dansa, bombolla guitarra…

 • La mascareta serà obligatòria durant tota la tarda per a tots els infants de primària i opcional per als infants de P3 a P5. Exceptuant el moment del berenar.

 • Aquesta bombolla centrarà les seves accions a la seva sala durant tota la tarda (rentat de mans, berenar, taller) i, en les estones d’esbarjo i jocs, no es podran barrejar amb altres bombolles, encara que estiguin a l’exterior.

 • Cada bombolla tindrà un/a monitor/a referent bel berenar i l’estona d’esbarjo de 16:30h a 18h i un/a monitor/a tallerista de 18h a 19h.

 • Totes les sales de l’esplai disposen de pica i aixeta per garantir la rentada de mans  i aniran al WC per torns i sense coincidir amb altres bombolles.

 • Com ja és habitual, des del Nus realitzarem la recollida d’infants des de les escoles: 

 • Pau Casals, Espai 3, Sant Francesc i Joan Perich.

 • Els infants que no vulguin/puguin gaudir d’aquest servei de recollida i berenar saludable, hauran d’arribar a l’esplai a les 17:30h, ja berenats. Una persona de l’equip els rebrà a la porta del pati, comprovarà que no existeixen símptomes i els acompanyarà (esglaonadament) a reunir-se amb la seva bombolla.

 • La sortida també es farà esglaonadament, per tallers, per a evitar aglomeracions a la porta, des de les 18:55 i fins a les 19:10h. Cada bombolla sortirà al pati amb el seu tallerista i marxarà amb la seva família, sense que aquesta entri a les instal·lacions del Nus.

Com puc tramitar la inscripció i quan comencen les activitats?

Per garantir la seguretat dels infants i el compliment dels protocols és imprescindible conèixer amb antelació els infants que participaran dels tallers‼️ Si volem guanyar aquesta lluita hem d’evitar les improvisacions!

Estem amb tots els preparatius per a que tot surti bé des de l’inici. La crisi sanitària ha endarrerit molt tota la feina habitual per l’inici del curs, així que us proposem el següent calendari d’accions:

 • Del 8 al 16 de setembre: Formalitzar les inscripcions als tallers i recollides. Omple el formulari d’inscripció que t’adjuntem i fer-ho arribar a la secretaria del Nus, per correu electrònic o presencialment (demana cita prèvia a https://el-nus.reservio.com).

 • 21 de setembre: Iniciem només el servei de recollida i berenar, de 16:30h a 18h, per a les famílies que demanin el servei de recollida i no poden esperar l’inici dels tallers.

 • 28 de setembre: Iniciem els tallers i l’horari normal d’activitats, de 16:30h a 19h.