Després de mesos molt difícils, arriba el moment de la tornada!

Pensem que l’experiència dels casals d’estiu ens ha preparat i ens ha donat eines per a gestionar i acompanyar als infants en aquesta nova realitat. Estem motivades i us donem la benvinguda al nou curs. Comptem amb un equip preparat, implicat i responsable que, des de ja, està treballant per mantenir l’esplai com a lloc segur per a créixer i gaudir, envoltats dels companys i companyes.

Us presentem la proposta de tallers pel curs 2020-2021 la data prevista d’inici dels tallers serà el 5 d’octubre.

 PROPOSTA ACTIVITATS

Com funcionaran les activitats al Nus durant aquest curs?

Aquesta és la proposta de funcionament:

  • La mascareta serà obligatòria durant tota la tarda per a tots els infants de primària i opcional per als infants de P3 a P5.

  • Es garantirà la rentada de mans

     

  •  

Com puc tramitar la inscripció i quan comencen les activitats?

Per garantir la seguretat dels infants i el compliment dels protocols és imprescindible conèixer amb antelació els infants que participaran dels tallers‼️ Si volem guanyar aquesta lluita hem d’evitar les improvisacions!

Estem amb tots els preparatius per a que tot surti bé des de l’inici. La crisi sanitària ha endarrerit molt tota la feina habitual per l’inici del curs, així que us proposem el següent calendari d’accions:

  • Del 8 al 16 de setembre: Formalitzar les inscripcions als tallers i recollides. Omple el formulari d’inscripció que t’adjuntem i fer-ho arribar a la secretaria del Nus, per correu electrònic o presencialment (demana cita prèvia a https://el-nus.reservio.com).

  • 5 d’octubre Iniciem els tallers i l’horari normal d’activitats, de 16:30 a 18:00h.